totop

3interCat

iWith.org's Net

MORE INFO :

iwith.org

Join the iWith team

Headline news

Fundació Quepo

Dijous passat, 21 de juny, vam celebrar la segona sessió participativa per construir plegades amb les associacions de Barcelona la comunicació de l’Associa’t a la Festa 2018. En aquesta ocasió, vam treballar els lemes de la campanya i les possibilitats a explorar pel que fa a la imatge gràfica del cartell d’enguany.

També vam dedicar un temps a pensar, en diversos grups, com aconseguir els objectius, to i valors que ens havíem marcat en la primera sessió participativa. Què podem transmetre a xarxes socials, com ens agradaria que fos la ràdio comunitària en directe que emetrà durant els dies de l’Associa’t a la Festa o quins temes ens agradaria tractar als murals col·laboratius que hi haurà repartits a la plaça.

Us deixem el vídeo realitzat per Joaco Barcala en què demanàvem a diferents representants de les entitats implicades “què és per a tu l’Associa’t?”. Les respostes són tan diverses com l’ADN de l’Associa’t.

 

Alba Forés
@albafores

L'entrada “QUÈ ÉS PER A TU L’ASSOCIA’T?” RELAT DE LA SEGONA SESSIÓ PARTICIPATIVA D’ASSOCIA’T A LA FESTA 2018 ha aparegut primer a Quepo | Comunicació per a la transformació social.


Source: Fundació Quepo
28/06/2018
Quepo
Latest in News


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss